HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnternet üzerinden 346 çocuğa cinsel istismar

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da geçen sene tutuklanan 70 yaşındaki bir adam, 346 çocuğa cinsel istismardan yargılanıyor.

İnternet üzerinden 346 çocuğa cinsel istismar

Dünyada internet üzerinden gerçekleştirilmiş en fazla sayıda cinsel istismarın yargılandığı dava olarak görülen davada, ismi açıklanmayan zanlı hakkında 119 sayfalık iddianame hazırlandı.

Sputnik'in derlediği habere göre, Danimarka'da yaşayan zanlı, çoğunluğu Filipinler'den olmak üzere 346 çocuğa yönelik cinsel istismarı internet üzerinden organize etmek ve görüntülerini arşivlemekle suçlanıyor. Danimarkalı siber suçlar emniyet müdürü Flemming Kjærside konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bildiğim kadarıyla bu olay, dünyada tek bir kişinin işlediği en büyük cinsel istismar sayısı" ifadelerinde bulundu.

35 DOLAR KARŞILIĞINDA CİNSEL İSTİSMAR YAPTIRMIŞ

Yetkililer, istismar edilen çocuklar arasında 3 yaşlarında olanların da bulunduğunu ve bazılarının istismarının bizzat kendi ebeveynleri tarafından zorlanarak gerçekleştirildiğini belirtti. İddianamede yer alan ifadelerde zanlının, 4 yaşındaki kızına yönelik cinsel istismar suçu işleyen bir anneye söz konusu görüntüler karşılığında 35 dolarlık ödeme gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

İlk duruşması 28 Şubat'ta gerçekleşecek olan davanın Haziran ayında karara bağlanması bekleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler