HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş yerinde seks rezaleti! Kimseye aldırış etmediler!

İş yerinde 'olmayacak türden' bir yakınlaşma yaşayan iki çalışan, sigara içme bölümünde sevişirken yakalandı. İngiltere'de, Londra'nın Hull İş Merkezi bölgesinde bir iş yerinde yaşanan bu şoke edici olay Pazartesi günü yaşandı. Güvenliğin kaydettiği videoda yer alan 'yerinde duramayan' bu çift sosyal medyada günün en çok konuşulanlarından biri haline geldi.

Metro'da yer alan habere göre, öğle yemeği molasında, iş yerinde arka bloklarda yer alan dar 'sigara içme alanında' bir kadın ve erkek ç.alışan oldukça 'uygunsuz' bir durumda basıldı.

YERİNDE DURAMAYAN BİR ÇİFT!

Güvenliğin kaydettiği videoda yer alan 'yerinde duramayan' bu çift sosyal medyada günün en çok konuşulanlarından biri haline geldi.

KADIN GÜVENLİK BİRİMİNDEN

Haberde yer alan detaylara göre, kadının binanın sorumluluğunu üstlenen G4S biriminden bir çalışan olduğu ifade edilirken, kadının boynunda güvenlikten olduğuna ilişkin kart asılı olduğu da ifade edildi

'BU İLK DEĞİL'

Oldukça sehvetli oldukları gözlenen çiftle ilgili açıklama yapan güvenlik birimi, kadının kendileri için çalıştığını kabul etti ve konuyu araştırdıklarını belirtti.

Habere göre ise bu G4S'in başına gelen ilk utandırıcı olay değil.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler