HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

IŞİD videolarını izleyip dehşet saçtı

IŞİD videolarını izleyen paranoid şizofren, 82 yaşındaki bir kişi, kadının kafasını keserek Londra sokaklarında dehşet saçtı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyindeki Edmonton semtinde paranoid şizofren ve madde bağımlısı olduğu bildirilen 25 yaşındaki Nicholas Salvador, IŞİD'in kurbanlarını öldürme görüntülerinden etkilenerek 82 yaşındaki komşusu İtalyan Palmira Silva'yı önce bıçakladı daha sonra kafasını kesti. Polis Eylül ayında yaşanan olayın helikopter kamerasından kaydedilmiş görüntülerin paylaştı.

Geçtiğimiz eylül ayında meydana gelen olayda, arkadaşlarının ruh hastası olduğunu söylediği Salvador'uninternet üzerinden komplo teorileri ve aşırı dincilerin mesajlarını araştırmasının ardından kötü bir dönüşüm geçirdiği belirtildi. The Sun gazetesine konuşan arkadaşları Salvador'un sürekli halisünisyonlar gördüğünü söyledi.

Londra polisinin helikopterden çektiği görüntülerde Salvador'un yaşlı kadını öldürdükten sonra Edmonton sokaklarında öfkeli hareketleri gözleniyor. Arka bahçede oynayan iki çocuğa yaklaşan saldırgan, kısa bir süre sonra yakalanarak elektirikli tabancayla etkisiz hale getiriliyor. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler