HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

IŞİD’den ABD'ye videolu mesaj Times Meydanı’nı vuracağız

Terör örgütü IŞİD, sosyal medyada paylaştığı bir video aracılığıyla, New York’u ve dünyaca ünlü Times Meydanı’nı hedef alacağı mesajı verdi.

Çekimleri ve editi profesyonelce yapıldığı dikkat çeken 24 saniyelik video, bir IŞİD intihar bombacısının, namaz kılıp dua etme görüntüleri ile başlıyor.

Bu görüntülerin ardından intihar bombacısı kişinin bomba yapma işlemleri ve New York görüntüleri devreye giriyor.

New York’un en kalabalık bölgelerinden Times Meydanı ile Herald Meydanı görüntülerine de yer verilen videolu mesaj, intihar bombacısının üstündeki bombanın pimini çekmesinin ardından ekranın kararmasıyla son buluyor.

DAHA ÖNCE DE ABD'Yİ TEHDİT ETMİŞTİ

Daha önceki videolarda da, Washington'un Paris gibi vurulacağı belirtilerek, IŞİD'e karşı gerçekleştirilen hava saldırılarına katılan tüm ülkeler de uyarıldı. IŞİD'e karşı gerçekleştirilen hava saldırılarını Haçlı Seferlerine benzeten IŞİD, "Fransa'yı Paris'te vurduğumuz gibi ABD'yi merkezinde Washington'da vuracağız” dedi.

IŞİD TEHDİT ETTİ, POLİS ÜNLÜ MEYDANA ÇIKTI

Bu gelişmeyle birlikte, Times Meydanı ve çevresinde ağır silahlı polislerin ve bomba arama köpeklerinin devriye attığı görüldü.

Times Meydanı'nda bazı bölümlerin de barikatlarla kapatıldığı dikkat çekti.

TEMMUZ AYINDA TÜRKİYE'Yİ DE AÇIK BİR ŞEKİLDE TEHDİT ETMİŞLERDİ

"Şu ana kadar Türkiye'ye hiçbir saldırı yapmayan ve hiçbir şekilde zarar vermeyen Müslümanlar'ın özgürlükleri kısıtlanmaya ve bu konudaki engellemeleri devam edip artarsa Müslümanlar'ın da buna karşılık verebileceğini unutmasınlar. Bu baskı ve engellemeler devam ederse Türkiye devletiyle farklı bir sayfa açacağımızı duyururuz.”

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler