HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsrailli çiftin düğünü füzeyle yarıda kaldı

İsrail ve Filistin arasındaki şiddet gittikçe tırmanırken her iki taraftan da gelen şiddet görüntüleri oldukça düşündürücü.

İsrail ile Filistin arasındaki gerginlik artarken savaşın, her iki tarafta da hayatın normal akışını nasıl etkilediği, İsrailli bir çiftin düğün töreni sırasında çekilen görüntülerle bir kez daha ortaya çıktı.

Üç İsrailli gencin kaçırıldıktan günler sonra cansız bedenlerinin bulunması ve Filistinli 17 yaşındaki bir gencin İsrail güvenlik güçleri tarafından öldürülmesinin ardından Ortadoğu'da yeniden sular ısındı. İsrail Hamas'a yönelik askeri operasyon başlattığını ve Gazze'de 200'e yakın hedefin vurulduğunu duyurdu. Hamas ise İsrail'in saldırılarına çoğu etkisiz kalan roketlerle karşılık veriyor.

AP'nin servis ettiği bir görüntüde, İsrailli bir çift, onlarca davetlinin huzurunda tam evlenecekken, tepelerinden metrelerce yüksekten geçen roketler yüzünden düğünlerini yarıda bırakmak zorunda kalıyor.

BURASI DA FİLİSTİN TARAFI

Öte yandan, savaşın Filistin tarafındaki yüzü ise bambaşka. İsrail kuvvetleri Gazze'yi bombalamaya devam ediyor. Şehrin farklı noktalarına düşen bombalarla en az 23 kişinin öldüğü bildirildi.

Reuters kameralarına yansıyan bu kare ise şiddetin boyutunu gözler önüne seriyor. Bombardıman sırasında yaralanan bir çocuk kalabalığın ellerinde hastaneye yetiştirilmeye çalışılıyor.

Hastanenin yaptığı açıklamaya göre, küçük çocuk yapılan bütün müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler