HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Obama’nın en sıradışı rakibi

Obama'nın karşısında başkan adaylığı mücadelesi veren kafası çizmeli aday ABD'de karizmatikleşiyor. Deliliklerinin öyle sahici sembolizmi var ki herkes akıllı mı diyor!

İşte Obama’nın en sıradışı rakibi
Obama bu yıl ciddi bir rakibi olmadığı gerekçesiyle önseçim kampanyası yapmıyor. Adaylığı garanti olduğu için de Kasım ayındaki genel seçime odaklanmış durumda. Buna rağmen Vermin Supreme gibi bazı egzantrik adaylar, Obama'ya meydan okuyor.
[** **](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/obamanin-en-siradisi-rakibi-obamanin-en-siradisi-rakibi/9451/241029/sayfa/1/)
Vermin Supreme, Demokrat Partinin 2012 New Hampshire önseçiminde 831 oy aldı. Rakibi Barack Obama ise 48.959 oy aldı. Bir parça fark yedi anlayacağınız ama tereddütsüz önündeki maçlara bakıyor.

[İşte Obama’nın en sıradışı rakibi](https://www.mynet.com/videolu-haberler "İşte Obama’nın en sıradışı rakibi") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Peki, Vermin Supreme neden özel bir başkan adayı? Kafasında bir çizmeyle dolaşması değil yalnızca, vaatleriyle ve siyasetteki varlığıyla da sıradışı bir mesajın sahibi o.
**Güçlü dişler güçlü Amerika**
Bir kere başkan seçilince de Vermin Başkan'ın zorunlu hale getireceği iki önemli politikası var. Birincisi diş fırçalamayı zorunlu hale getirecek. Bu konuda çok ısrarlı. Yıllardır, katıldığı panellerde mitinglerde süresinin önemli bölümünü, diş fırçalamanın zorunlu yapılması gerektiği konusunu açıklamaya çalışmakla geçiriyor. Temiz dişlerin ABD'nin güçlü bir ülke olması için önemini anlata anlata bitiremiyor. İkincisi, böbrek bağışını zorunlu hale getirecek. Çünkü kendisi 5 yıl önce böbreğini annesine bağışlamış bir 'tiran'. Mille şef tek böbrekliyken bütün ülke çift böbrekli olamaz.
Vermin Başkan, zaman zaman tanrı ile konuşup doğrudan direktifler aldığını da ifade ediyor.
**Bütçeden zamanda yolculuk aracı araştırmasına önemli pay**
Haber7'de yer alan habere göre; Vermin Başkan'ın bir diğer önemli projesi ise, ABD bütçesinin önemli bir kısmını zamanda yolculuk aracının icat edilmesi araştırmalarına ayıracak olması. Bu konuda çok istekli, çok arzulu Vermin Başkan. Ancak savunma harcamalarını da ihmal etmiyor. ''Her yere asker göndereceğim'' diyor. ''Irak 51'inci, Afganistan52'nci İran 53'ncü eyaletimiz olacak'' diyor. ''Bütün dünya bize bağlanınca Amerika Dünya Birleşik Devletleri olacak. Böylece bütün dünyadan vergi toplayabileceğiz '' diyor.

Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler