HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte şimdi 'haber' oldu: Adam kendisine saldıran köpeği ısırdı

İletişim fakültelerinde sıklıkla tekrarlanan 'Bir köpek adamı ısırırsa haber olmaz ama bir adamın köpeği ısırması haberdir' sözü İngiltere'de gerçek oldu. Gözaltına direnen bir şahıs, polis köpeği Theo'yu başından ısırdı. Olayın ardından Theo'nun mesai arkadaşı polis memuru Gareth Greaves, polis köpeklerinin yaşadıklarına dikkat çekti.

Olay, İngiltere'nin Manchester kentinde haziran ayında yaşandı.

Polis memuru Gareth Greaves ile hem baktığı hem de mesai arkadaşlığı yaptığı polis köpeği Theo, aranan bir şahsı gözaltına almaya çalıştı.

Kaçmaya çalışan şahıs Alman çoban köpeği Theo'nun müdahalesiyle durduruldu. Ancak işler o kadar kolay yürümedi. Gözaltına direnen şahıs önce polis memuru Greaves'i yere yıktı.

ŞAHIS, POLİS KÖPEĞİ THEO'YU BAŞINDAN ISIRARAK YARALADI

Ardından memur Greaves, Theo ve direnen şahıs arasında 7 dakika süren bir boğuşma yaşandı.

Bu anlar yoldan geçen bir kişi tarafından kaydedilirken, müdahaleye karşı çıkan ve memur Greaves ile tartıştığı görülen bir başka kişi gözaltına direnen adama 'Onun kulağını ısır' diye bağırarak direktif verdi.

Polisin elinde kurtulmaya kararlı şahıs önce Theo'yu başından ısırdı, ardından da köpeği birkaç kez tekmeledi.

Diğer memurların da gelmesiyle durum kontrol altına alındı. Hem Theo'yu ısıran şahıs, hem de bu sırada memurla tartışmaya giren diğer şahıs gözaltına alındı.

Olayda memur Greaves'in dudağında patlak, elinde ise kırık oluştu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler