HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzlanda başbakanının telefonu yaşlı bir kadına yönlendirildi

İzlanda Başbakanlığında gece çalışan bir görevlinin, telefonu yanlışlıkla yaşlı bir kadına yönlendirmesi sonucu Başbakan Sigmundur David Gunnlaugsso'yu arayanlar yaşlı kadınla iletişim kurdu.

İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te yaşayan Ingibjorg Sigurvindottir'in telefonu sabahın erken saatlerinde İzlanda Başbakanı ile görüşmek isteyen bir kişi tarafından arandı. Yaşlı kadının şaşkınlık yaşadığı olayın ardından gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Başbakanlık ofisinde gece çalışan görevli, kısa bir süreliğine ofis telefonunu cep telefonuna yönlendirmek istediği sırada yanlışlıkla yaşlı kadına yönlendirdi. Görevlinin yönlendirmeyi iptal etmeyi unutmasının ardından Başbakanlığı arayan kişiler de bu sırada yaşlı kadınla iletişim kurdu. Sabah ofise gelen Başbakanlık çalışanları, sabah araması olmamasından şüphelenince, çok geçmeden olay anlaşıldı ve sorun giderildi.

Yaşlı kadın olayın ardından yaptığı açıklamada, telefonların kendisini rahatsız etmediğini ifade ederek, "Ben bu ülkenin bir vatandaşıyım ve herhangi bir konuda yardımcı olmaya hazırım” dedi.

Başbakan Yardımcısı Johannes Thor Skulason, yaşlı kadının Başbakanlıkta çalışmadığını ifade ederek, "Devlet adına memnuniyet duyarak yaptığı görev nedeniyle yaşlı kadına teşekkür edildi” diye konuştu. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler