HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderin böylesi: Eşi 'son anda' kurtulmuştu, kendisi 'son anda' öldü

Ukrayna üzerinde vurularak düşen ve 298 kişiye mezar olan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağı 'kaderin oyunu' dedirtecek bir hikayeye de sahne oldu.

Kaderin böylesi: Eşi 'son anda' kurtulmuştu, kendisi 'son anda' öldü

Mynet Dış Haberler Servisi

Amsterdam'dan Kuala Lumpur'a giderken düşürülen ve 298 sivile mezar olan MH17 sefer sayılı yolcu uçağı, inanılmaz bir kader döngüsüne de sebep oldu. Uçağın kabin görevlilerinden 41 yaşındaki Sanjid Singh'in ölüm yolculuğuna, aslında o uçakta görevli olması gereken başka bir arkadaşıyla son anda yer değiştirerek çıktığı anlaşıldı.

İşin inanılmaz tarafı ise, Sanjid Singh'in kendisi gibi Malezya Havayolları'nda kabin görevlisi olarak çalışan eşi 8 Mart'ta kaybolan ve bir daha haber alınamayan uçağa yine böyle bir görev değişikliğiyle son anda binmemişti. Singh'in eşinin binmediği MH370 sefer sayılı uçak 227 yolcusu ve 12 mürettebatıyla havada kaybolmuş ve tüm arama çalışmalarına rağmen enkazı bulunamamıştı.

Birkaç önce böyle bir yer değişikliğiyle eşinin hayatı kurtulan Sanjid Singh, eşi kadar şanslı olamadı. Son anda bindiği uçak kendisine mezar oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler