HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın öğretmen 13 yaşındaki öğrencisine tecavüz etti

ABD'de 32 yaşındaki kadın ortaokul öğretmeni, 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten tutuklandı. Tecavüzcü kadın öğretmenin öğrencisiyle kendi evinde ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Kadın öğretmen 13 yaşındaki öğrencisine tecavüz etti

Mynet Dış Haberler Servisi

ABD'nin Arkansas eyaletinde yine bir öğrenci-öğretmen ilişkisi skandalı yaşandı. 32 yaşındaki evli ve bir çocuk annesi ortaokul öğretmeni Mary Faith McCormick'in, 13 yaşındaki erkek öğrencisiyle kendi evinde birkaç kez cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Film izlemek için evine gelen 2 öğrencisinden birinin erken ayrılması üzerine baş başa kaldığı 13 yaşındaki çocuğun kendisine karşı yakın hareketlerine izin veren kadın öğretmen, ilk olarak burada öğrencisiyle birlikte oldu. İkili, Haziran ve Ağustos ayları arasında çeşitli zamanlarda birkaç defa daha buluşup birlikte olmaya devam etti.

Olay, kadın öğretmenin çocuğun telefonuna gönderdiği çıplak fotoğrafların ve uygunsuz mesajların çocuğun bir arkadaşı tarafından bulunmasıyla ortaya çıktı.

Tutuklanan ve bir gece cezaevinde tutulan öğretmen Mary Faith McCormick, 50 bin dolar kefalet karşılığı mahkeme gününe kadar serbest bırakıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler