HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahvehanede baltalı saldırı dehşeti

Çin'de bir oyun salonunda yaşanan baltalı saldırgan dehşeti kameralara böyle yansıdı. Elindeki baltaları rastgele savuran saldırganlara oradakilerin de karşılık vermesiyle ortalık savaş alanına döndü.

Mynet Dış Haberler Servisi

Çin'in Sincan Uygur bölgesindeki Hotan şehrinde kahvehane benzeri bir oyun salonunda yaşanan baltalı saldırı dehşeti güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. Korkunç saldırı dışarıda da devam etti.

Görüntülerde, salona giren saldırganlar bir anda üzerlerinde gizledikleri baltaları çıkartarak masada oyun oynayanlara doğru rastgele savurmaya başlıyor. Orada bulunanların sandalyelerle karşı koymasından sonra dışarı kaçan saldırganlar caddede balta ve satırlarla dehşet saçmaya devam ediyor.

Ancak çevredekiler 3 saldırgana hiç beklemedikleri şekilde sopalar ve ellerine geçirdikleri demir çubuklarla karşı koyuyorlar.

Polisin de kısa sürede olay yerine gelmesiyle saldırganlardan 2'si ölü, biri de yaralı olarak ele geçirildi. Korkunç olayda oyun salonundaki 4 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Polis şimdi saldırının nedenini araştırıyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler