HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanser hastalarına tekme atan şifacı

Kanser hastalarını midelerine vurarak iyileştirdiğini söyleyen Kanadalı vaiz İngiltere’yi ziyaret edeceğini açıklayınca adada kıyamet koptu.

Kanser hastalarına tekme atan şifacı

Bir milletvekili vaizin ülkeye girmesini yasaklamak için çalışmalara başladı. Kanser hastalarını midelerine ve yüzlerine vurarak iyileştirdiğini söyleyen ve bu “yeteneği”ni dünyanın her yerinde yaptığı şovlarla gösteren Kanadalı vaiz Todd Bentley İngiltere’ye geleceğini söyleyince ada karıştı.

Milletvekili Malcolm Wicks, vatandaşlarına zarar vereceğini düşündüğü için Bentley’in ülkeye girişinin yasaklanması için çalışmalar başlattı. İşçi partisinden milletvekili Wicks yetkililere seslenerek Bentley’in İngiltere’ye alınmaması konusunda gerekli olan herşeyin yapılmasını istedi. Kanada’da doğan ve ABD’de yaşayan Bentley Tanrı’nın kendisini hastaları iyileştirmek için bir araç olarak kullandığına inanıyor.

KARNINA TEKME ATTI

ABD’de yaptığı şovunda kolon kanseri olan bir hastayı sahneye davet eden Bentley iyileştirmek adına hastanın karnına bir tekme attı. Adam acı içinde seyircilerin önüne düşünce 36 yaşındaki Bentley eleştiri oklarının hedefi oldu. 15 yaşındayken 7 yaşında bir erkek çocuğu taciz ettiği iddia edilen Bentley gençlik yıllarında uyuşturucu bağlımlısıydı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler