HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp kızı, erkek arkadaşı boğarak öldürmüş

Almanya'nın Schleswig-Holstein Eyaleti'nde günlerden bu yana kayıp olan 16 yaşındaki Lisa Marie B.'nin 18 yaşındaki erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kayıp kızı, erkek arkadaşı boğarak öldürmüş

Almanya'nın kuzeyinde Schleswig-Holstein eyâletinde, Pinneberg iline bağlıTornesch bölgesinde bir arkadaşının yanına gittikten sonra dönmeyen ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Lisa Marie B.'yi bulabilmek için ekipler seferber edildi.

Günler süren özel eğitimli köpek ve helikopterlerin de kullanıldığı, aramaların sonunda ekipler, günlerce sonuç alamadı. Bu amaçla Facebook'ta sayfalar oluşturulurken, genç kızın fotoğrafları gazete ve televizyonlarda yayınlandı, görenlerin en yakın güvenlik birimine haber vermesi istendi. Yapılan çalışmalar sonuç verirken Ahrenlohe Köyü yakınlarında arazide genç kızın cesedi bulundu.

Gözaltına alınan genç kızın 16 yaşındaki erkek arkadaşı, kısa süre içerisinde cinayeti kendisinin işlediğini, kız arkadaşını elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Genç kızın kaybolması ve arama çalışmalarını günlerden bu yana ekrana getiren Alman kanalları son gelişmelere de yer verdi. Genç kızın yakınları ve arkadaşları Lisa Marie B.'nin fotoğrafının yanına duygularını yazarak mum yaktı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler