HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kim Jong nam'ı öldüren kadının 'lol' tişörtü satışları patlattı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey kardeşi Kim Jong-nam'ı Malezya'da öldüren kadının giydiği tişört, tasarımcılara da 'ilham kaynağı' oldu.

Kim Jong nam'ı öldüren kadının 'lol' tişörtü satışları patlattı

Kuala Lumpur Havalimanı'ndaki bir güvenlik kamerasından alınan görüntülerde teşhis edilen kadın suikastçinin giydiği, üzerinde gülme anlamına gelen 'LOL' yazısı bulunan tişörtün benzerleri internette satışa sunuldu.

"HABER DEĞERİ TAŞIYAN TASARIMLARA HEP İLGİ DUYMUŞUMDUR"

Tişörtün benzerlerini piyasaya sunan ABD'li tasarımcı, suikastçinin giydiği tişörtün oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyerek, "Kadının fazlasıyla stil sahibi göründüğünü düşündüm. Aynı zamanda haber değeri taşıyan tasarımlara da hep ilgi duymuşumdur" dedi.

Kendisini 'Joel' ismiyle tanıtan tasarımcı, suikastle gündeme gelen bir tişört tasarımının satışa çıkarılmasının etik olup olmadığına ilişkin ise, Kuzey Koreli liderler tarafından işlenen insan hakları ihlallerinin bundan daha baskın olduğunu savundu.

FEMİNİSTLER VE İNTERNET TROLLERİ İLGİ GÖSTERİYOR

Cumartesi günü tişörtü internet üzerinden 35 dolara satışa çıkaran tasarımcı, şimdiye dek daha çok feministlerin, internet trollerinin, Kuzey Kore'ye ve diğer 'faşist rejimlere' karşı olanların tişörte ilgi gösterdiğini belirtti.


En Çok Aranan Haberler