HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız kardeşini öldürüp Instagram canlı yayınıyla duyurdu: Umrumda değil

'Kız kardeşimi öldürdüm, ama umrumda değil.' 18 yaşındaki genç kız, 14 yaşındaki kız kardeşini arabayla ezdi. Yetmezmiş gibi, kız kardeşinin kanlı bedenini, internet üzerinden canlı yayınla gösterdi. Jacqueline Sanchez adlı kız kardeşini katlediğini canlı yayınla ilan eden Obdulia Sanchez adlı genç kız, Instagram üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayının ardından tutuklandı.

Obdulia'nın Instagram canlı yayını sırasında işitilen sözleri ise kan donduran cinstendi: Kız kardeşimi öldürdüm, fakat umrumda bile değil... Kız kardeşimi öldürdüm, hapse gideceğim, evet, biliyorum... Çok da umrumda değil...Üzgünüm bebeğim!

ÜSTELİK ALKOLLÜ!

ABD'nin California eyaletindeki Stockton'da yaşanan olayda, Obdulia'nın arabayı alkollüyken kullandığı da ortaya çıktı.

Videoyu kaydeden kişinin ise Mary Hernandez adından bir genç kız olduğu belirtildi.

BİR YANDAN ŞARKI SÖYLÜYOR

Canlı yayının başında genç kız aracı kullanırken yüksek sesle şarkı söyleyerek, kameraya doğru normal bir şekilde konuşuyor. Sonra birden araç dikenli tellerin üstünden geçerek yuvarlanıyor ve tarla gibi bir alanda duruyor.

Hernandez, konuya ilişkin açıklamasında, "Başlangıçta bunun gerçek olduğuna inanmak istemedim" dedi ve şöyle devam etti:

Görüntüleri kaydettim ve bir an önce yayınladım çünkü Snapchat kullanan herkesin bunu bir an evvel görüp fark etmesini istedim."

15'İNCİ YAŞINI KUTLAYACAKTI

Aile üyeleri, videodaki kişinin Obdulia ve Jacqueline olduğunu teyit ettiler. Jacqueline'nin Pazar günü 15'inci yaşını kutlamaya hazırlandığı da ortaya çıkan diğer detaylar arasında...

AİLE CENAZE MASRAFLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI

Fresno'dan bir başka genç kızın daha arabada olduğu ve oldukça kötü bir şekilde yaralandığı ifade edildi. Genç kızın 14 yaşında olduğu belirtildi.

Aile, Jacqueline'nin cenaze masrafları için "GoFundMePage" üzerinden bir bağış kampanyası başlattı.


En Çok Aranan Haberler