HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocasıyla yatakta bastığı kadını çırılçıplak yollarda sürükledi

Çin'de bir kadın kendisini aldattığından şüphelendiği kocasını başka bir kadınla yatakta yakalayınca çılgına döndü. Öfkeli kadın kocasıyla yatakta yakaladığı kadını çırılçıplak yollarda sürükledi.

Çin'in Siçuan eyaletindeki Yibin kentinde yaşanan olayda kimliği henüz belirlenemeyen kadın, kocasının sevgilisini yataktan alıp, saçından sürükleyerek çıplak bir halde yollarda yürüttü.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre olayı kameraya alan Çiçi Çan isimli bir kişi, “başına gelenleri kabul etmiş bir hâlde yürüyordü çünkü yaptığının yanlış olduğunu biliyordu” dedi.

Çinli kadın kocasının yatakta başka bir kadınla yakalayınca akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kocasının haftada bir kez düzenli olarak belli saatlerde ortadan kaybolmasıyla şüphelenen kadın takibe başladı.

ANNESİ VE TEYZESİNİN YARDIMINI ALDI

Annesi ve teyzesinin de yardımını alan öfkeli kadın, kocasının genç sevgilisini ibreti alem olsun diye sokaklarda çıplak bir hâlde yürüttü.

Yanına teyzesi ve annesini de alan kadın, kocasını küçük bir apartman dairesine kadar takip edince ihanete uğradığından emin oldu.

Genç kadının üzerinde sadece sütyeni ve küçük çantası vardı.

ÇİN'DE BUNA BENZER BAŞKA BİR OLAY DAHA YAŞANMIŞTI

Çin’de benzer olaylar daha önce de yaşanmıştı. “Başka bir kadının kocasıyla bunu yaparken yakalanan bir kadına kimse sempati göstermez” diyen Çan, diğer insanlara iyi bir örnek olduğunu düşündüğü cezayı savundu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler