HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kraliyet ailesini sarsan seks skandalı

İngiliz Kraliyet ailesi üyesi Prens Andrew’un adının karıştığı reşit olmayan kızla cinsel ilişki skandalı büyüyor.

Kraliyet ailesini sarsan seks skandalı

Daily Mail Gazetesi’nin adını Virginia Roberts olarak verdiği kadın avukatları aracılığı ile yaptığı açıklamada sessiz kalmayacağını vurguladı.

İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğullarından, tahtın beş numaralı varisi York Dükü Prens Andrew ile ABD’nin önde gelen finansçılarından Jeffrey Epstein’ın karıştığı “küçük yaşta seks kölesi” skandalı büyüyor.

İngiliz Daily Mail gazetesi, “Jane Doe #3” kod adıyla bilinen Amerikalı kadının ismini Virginia Roberts olarak açıkladı.

30 Aralık’ta ABD’nin Florida eyaletinde davayı açan Roberts, avukatları aracılığıyla İngiliz Guardian gazetesine yaptığı açıklamada, “Bana karşı bu tip saldırıların sebebi cinsel istismar kurbanlarının genelde sessiz kalması ve benim de uzun süre böyle yapmış olmamdır. Bu trend değişmeli. Tekrar sessizliğe gömülmeye zorlanmayacağım” dedi.

Roberts, “Jane Doe #4” olarak bilinen bir başka kadınla birlikte dava açmıştı. Bu kadının gerçek adı açıklanmadı.

LOBİ İDDİASI

Şu anda 30 yaşında olan kadının avukatları ayrıca Prens Andrew ile eski Harvard Hukuk Profesörü Alan Deshowitz’in ABD’deki bağlantılarını kullanarak pedofili ile suçlanan Epstein’e yardım etmeye çalıştıklarını da ileri sürdü.

Virginia Roberts, İngiliz sosyete çevrelerinin ünlü siması Ghislaine Maxwell’ın kendisini ve diğer 18 yaşından küçük kızları cinsel ilişki amaçlı pazarladığını da iddia etti.

Ghislaine Maxwell, 1991’de ölen ünlü İngiliz medya devi Robert Maxwell’ın kızı olarak biliniyor. Roberts’ın iddiasına Maxwell sert tepki gösterdi.

Kadının sözcüsü, Maxwell’ın Epstein ile bu şahsın iddia ettiği tarihten çok sonra iş ilişkisine girdiğini belirtti. Epstein daha önce reşit olmayan kızlarla ilişkiden 18 ay hapse çarptırılmıştı.

Prens Andrew ve 17 yaşındaki Virginia Roberts 2001’de çekilen bir fotoğrafta.

KADINLARIN İDDİALARI

Jeffrey Epstein, “Jane Doe #3”ü 1999-2002 arasında Prens Andrew ile cinsel ilişkiye zorladı.
Kız 17 yaşındayken Prens’le ilişkiye girdi.
Londra, New York ve Epstein’ın U.S. Virgin Adaları’ndaki özel adasında ilişkiye girdiler.
Son olayda Prens onunla yaşı küçük pek çok kızın olduğu bir grup seks partisinde birlikte oldu.
Epstein, Roberts’tan Prens’in her istediğini yapmasını ve kendisine rapor etmesini istedi.
Robert Maxwell’ın kızı Ghislaine Londra’daki evinde Prens ile Roberts’ın birlikteliğini sağladı.
2002’de “yoksul 16 yaşındaki bir kız olarak betimlenen “Jane Doe #4”a Florida’da “yaşlı bir adama masaj” hizmeti karşılığında 300 dolar kazanabileceği söylenmiş.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler