HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurşunların ortasında kahraman bir çocuk

Suriye'de çekilen bu görüntüler akıllara durgunluk verecek cinsten. Çatışmanın ortasında kalan bir erkek çocuk başka bir kız çocuğunu korkusuzca mermilerin ortasına atlayarak böyle kurtardı.

İç savaşın tüm acımasızlığıyla devam ettiği Suriye'de bir çatışma anında çekilerek internete konulan bu görüntüler yürekleri ağızlara getirecek cinsten. Görüntülerde, bir erkek çocuğun korkusuzca çatışmanın ortasına dalarak başka bir kız çocuğunu canı pahasına kurtardığı kaydedilmiş.

Hedef gözetilerek atıldığı belli olan mermilere rağmen küçük çocuk, üzerine sıkılan kurşunlara aldırış etmeden kızı güvenilir bir alana götürmeyi başarıyor.

İnternette hızla yayılan bu dehşet anlarında, önce bir şahsın kurşunların altında bir evden panik içinde kaçarak uzaklaştığı görülüyor. Çatışmanın sürdüğü sırada yerde hareketsiz bir şekilde yatan çocuk dikkat çekiyor. Görüntüyü çeken şahıslar ilk olarak çocuğun öldüğü yönünde kendi aralarında konuşuyor. Bir anda ayağa kalkan çocuk, hızla koşmaya başlayınca yoğun ateşin hedefi oluyor. Yeniden yere yığılarak ölü taklidi yapan çocuk, ikinci bir hamleyle hurdaya dönmüş bir arabanın arkasında gizlenen kız çocuğunun kolundan tutarak güvenli bir yere götürüyor.

Görüntülerin tam olarak nerede, kim tarafından çekildiği ve çocukların kimlikleri konusunda henüz herhangi bir bilgi edinilemedi.

En Çok Aranan Haberler