HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Londra'da alarm! Ünlü meydan boşaltıldı

Londra'da Trafalgar meydanının güvenlik gerekçesi nedeniyle boşaltıldığı ifade ediliyor. İngiliz seçimlerinin düzenlendiği gün yaşanan güvenlik alarmında polisin bomba araması yaptığı ifade ediliyor.

Londra'da Trafalgar meydanının güvenlik gerekçesi nedeniyle boşaltıldığı belirtildi. İngiltere'de seçimlerin düzenlendiği gün yaşanan güvenlik alarmında polisin bomba araması yaptığı ifade ediliyor.

Reuters haber ajansı ise olayın kontrol altına alındığını ve 'terör bağlantılı' bir olay olarak değerlendirilmediğini duyurdu. İngiliz polisi, şüpheli bir paket ihbarının gelmesinin ardından ünlü meydanı kapattı. Meydandaki Charing Cross tren istasyonu da önlem olarak kapatıldı.

İngiltere'de seçim günü

Bugün İngiltere'de milyonlarca seçmen düzenlenen erken genel seçimler için sandık başına gitti. Yerel saat ile sabah 07:00'da başlayan oy verme işlemi 22:00'da sona erecek. 46.9 milyon seçmen 650 milletvekilinin seçilmesi için 40 bin merkezde oy kullanıyor. 2015 yılında ise oy vermek için kayıt yaptıran 46.4 milyon seçmen vardı.

İngiltere'de terör saldırısı

İngiltere'de başkent Londra'nın merkezindeki Londra Köprüsü ve Borough Pazarı'nda 4 Haziran'da meydana gelen saldırılarda 8 kişi ölmüş, en az 20 kişi ise yaralanmıştı. İngiliz polisi 3 saldırganın vurularak öldürüldüğünü duyurdu.


En Çok Aranan Haberler