HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Londra’da son dakika havalimanı yakınlarında patlama

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Southend Havalimanı yakınlarındaki patlamanın ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri Essex sahil kasabası yakındaki havalimanına sevk edildi. Görgü tanıkları havalimanının yanında bulunan bir hangardan büyük bir duman çıktığını söylüyor. Havalimanı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada limanın kuzey bölgesinde bulunan Air Livery hangarının yandığı belirtiliyor.

Londra'da bulunan Southend Havalimanı yakınlarında patlama meydana geldi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Havalimanı sözcüsü yanan kısmın alanın kuzeyindeki bir hangar olduğunu bildirdi.

Yerel saatle sabah 10:30'da başlayan yangın, Airlive tarafından Twitter üzerinden duyuruldu.

Bir havalimanı sözcüsü ise, "Havalimanının kuzeyinde bir kaza oldu" diyerek itfaiyecilerin söndürme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Essex itfaiye departmanı sözcüsü, "Kaza raporlama ekibimiz incelemelerinde ilerlemeler sağlıyorlar. İtfaiyeciler olay yerine ulaştıklarında uçak hangarının alevler içinde olduğunu bildirdiler. yangını kontrol altına almak için altı itfaiye aracı talep edildi. Yangına bir yangın merdiveniyle yukarıdan da müdahale edilmeye çalışılıyor." dedi.

Toplamda sekiz itfaiye ekibinin midahale ettiği yangın, henüz bir rötara sebep olmazken, havalimanı trafiği olağan seyrinde devam ediyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler