HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malezya'da "mucize" kurtuluş

Malezya'da ormanda trafik kazası geçiren bir kişinin, hayatta kalmak için üç gün boyunca mücadele ettiği ve sürünerek ormanı geçtiği bildirildi.

Malezya'da "mucize" kurtuluş

Polis Şefi Bom Bak Rin Keliaw, Nicholas Andrew'un, ülkenin orta kesimlerindeki Perak eyaletinde ormandan geçerken aşırı hız sonucu kaza yaptığını söyledi.

Keliaw, şarampole yuvarlanan aracından çıkmayı başaran Andrew'un, kol ve bacaklarındaki kırıklara rağmen üç gün boyunca sürünerek ormandan geçtiğini ve bir köye ulaşmayı başardığını belirtti.

Köylülerin yetkililere bilgi vermesinin ardından Andrew, tedavi için Tapah kentine götürüldü. Andrew'un arkadaşının ise kazada yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Kurtulması mucize olarak nitelendirilen Andrew, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, düğün davetiyelerini dağıtmak için arkadaşı ile yola çıktıklarını ve virajı alamayarak şarampole yuvarlandıklarını söyledi. Takla atan araçtan güçlükle çıktığına işaret eden Andrew, arkadaşını kanlar içinde ve hareketsiz görünce yardım getirmeye çalıştığını sözlerine ekledi. (AA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler