HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melania Trump’a ‘Jackie Kennedy’ benzetmesi

ABD'nin yeni başkanı seçilen Donald Trump'ın eşi yeni First Lady Melania Trump'ın kıyafeti ile ilgili dikkat çeken yorumlar geldi

Melania Trump’ın Ralph Lauren imzalı buz mavisi kıyafeti içinde oldukça elegan bir görüntü çizen büyük beğeni topladı.

Trump’ın bu görüntüsü, giyim tarzıyla dünyanın en şık kadınları arasına ismini yazdıran ABD’nin 35’inci başkanı John F. Kennedy’nin eşi First Lady Jacqueline Kennedy Onassis’e benzetildi.

ABD'nin yeni first lady’si Melania Trump kimdir?

Michelle Obama, Princeton Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Harvard Hukuk Okulu’nda yüksek lisans yaparak ABD tarihinin ilk yüksek lisanslı first lady’si olma özelliğini taşıyordu. Yeni first lady Melania Trump ise üniversitenin ilk yılında okuldan kaydını sildirerek modellik yapmaya başladı. Şimdi 46 yaşında olan Slovenya doğumlu Trump, hayatına mücevher tasarımcısı olarak devam ediyor.

Eski adıyla Melania Knauss, 1998 yılında ilişkiye başladığı Donald Trump’la 2005 yılında evlenerek Trump’ın üçüncü eşi oldu. Evliliğin ilk yılında Barron adını verdikleri erkek çocuklarını dünyaya getirdi

Melanie ve Donald Trump 1998 yılında moda haftası partisinde tanıştı. O sıralarda Donald Trump, kızı Tiffany Trump’ın annesi, televizyon yıldızı Ve eski bir güzellik kraliçesi olan Marla Maples ile evliydi.

Melania Trump, tanışmalarını anlattığı bir röportajında, “Numaramı istedi ama bir ilişkisi vardı, dolayısıyla tabii ki numaramı vermedim” şeklinde konuştu. Ancak Trump kısa süre sonra şimdiki eşinin numarasını öğrenmenin yolunu buldu ve ikili ilişkiye başladı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler