HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Merkel'in Ivanka Trump'a bakışları sosyal medyayı salladı

Almanya Başbakanı Merkel'in ABD Başkanı Trump'la görüşmesinin yankıları sürerken, Beyaz Saray'daki toplantıdan gelen kareler sosyal medyada gündem yarattı.

Merkel'in Ivanka Trump'a bakışları sosyal medyayı salladı

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in ABD Başkanı Donald Trump'la gerçekleştirdiği görüşmenin yankıları sürerken, Beyaz Saray'da düzenlenen toplantıdan gelen kareler, sosyal medya kullanıcılarının kıskacına takıldı.

Merkel'in 'El sıkışmak ister misiniz?' sorusuna Trump'ın kayıtsız kalması üzerine yaşanan 'garip' anlar bir yana, sosyal medya Merkel'in Ivanka Trump'a attığı bakışları da konuşmaya başladı. Trump yönetiminde resmi bir unvanı olmayan ABD Başkanı'nın kızı Ivanka Trump, Beyaz Saray'da gerçekleşen ve Merkel ile Trump da dahil ABD'nin iş dünyası liderlerinin katıldığı toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda esnasında Merkel'in, Ivanka Trump'a attığı bakışlar sosyal medyada çok konuşuldu. Merkel'in Trump'a bakışı için Twitter'da, "Merkel'in 'Sen neden bu toplantıdasın' bakışını artık biliyoruz", "Merkel'in, hepimizin merak ettiği soruyu soran bakışları", "Merkel: Burada ne yapıyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı.

Öte yandan dış basında yer alan haberlerde, Merkel'in kimyadan doktorası olduğu ve akıcı Rusça konuştuğu hatırlatıldı.


En Çok Aranan Haberler