HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Metro raylarına düşen bebek son anda kurtarıldı

Londra metrosunda bir bebek arabası içindeki bebekle birlikte metro raylarına düştü.

Bebek, metro aracı istasyona gelmeden önce annesi tarafından son anda kurtarıldı. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Goodge Street metro istasyonunda korku dolu anlar yaşandı. Merdivenlerden beraberindeki iki bebek arabasıyla birlikte istasyona inen bir anneye yardım eden bir kişi, birinci bebek arabasını istasyonun koridoruna indirdikten sonra bebek arabasını koridorun duvarına yaslayarak diğer bebek arabasını almak için tekrar merdivenlerden yukarı çıkıyor.

Bu sırada koridorda oluşan ani bir hava akımı frenleri kilitlenmemiş olan bebek arabasını metro raylarına doğru sürüklüyor. O sırada yolcu indirmek ve bindirmek için istasyonda duran metro hareket ediyor ve bebek arabası saniyeler farkıyla boş raylara düşüyor. İstasyonda panolara baktığı için sırtı raylara dönük olan ve kulağında kulaklık bulunan mavi tişörtlü bir kişi de bebek arabasının raylara düştüğünü fark etmiyor. İkinci bebek arabasını istasyona indirmekle uğraşan anne durumu fark ediyor ve bebeği kurtarmak için gözü kapalı raylara atlıyor. Raylardaki elektrik tehlikesine aldırmayan anne bebek arabasını içindeki bebeğiyle birlikte raylardan yukarı çıkarıyor. Annenin bebeğini kurtardıktan saniyeler sonra metro aracının istasyona geldiği görülüyor.

23 Temmuz'da meydana gelen olayın görüntülerini basına dağıtan İngiliz polisi, olaydan sonra ortadan kaybolan annenin veya yanındaki kişinin bulunması için seferber oldu. Bebeğin yaralanıp yaralanmadığı konusunda bilgi sahibi olmayan İngiliz polisi, bu kişileri tanıyanların kendilerine başvurması çağrısında bulundu. (İHA)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler