HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Michelle Obama 'gözleriyle anlattı'

ABD Başkanı Donald Trump'ın dünkü yemin törenine eski First Lady Michelle Obama'nın jest ve mimikleri damga vurdu.

Michelle Obama 'gözleriyle anlattı'

ABD Başkanı Donald Trump'ın dünkü yemin törenine eski First Lady Michelle Obama'nın jest ve mimikleri, 8 Kasım 2016'daki seçimde Trump'a kaybeden Hillary Clinton'ın eşi Bill Clinton'a bakışları ve eski ABD Başkanı George W. Bush'un muşambası damga vurdu.

MICHELLE OBAMA'NIN MEMNUNİYETSİZLİĞİ APAÇIK ORTADAYDI

Michelle Obama'nın Trump'ın yemin töreninde memnuniyetsizliğini gizleyemediğini düşündüren bakışları sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayıldı.

​Michelle Obama'nın yeni First Lady Melania Trump'ın verdiği hediyeye kayıtsız kalmış gibi görünmesi dikkat çeken karelerden biriydi.

YAN YAN BAKTI

​Donald Trump yemin ederken durumdan memnuniyetsiz olduğunu düşündüren bakışları ve yan yan bakması da çok konuşuldu.

​Bazı kullanıcılar da Michelle Obama'nın Trump çiftini karşılarken Donald Trump'a karşı yine kayıtsız kaldığına dikkat çekti.

BILL CLINTON, IVANKA TRUMP'A BAKARKEN YAKALANDI

​Öte yandan yemin töreni sırasında Clinton ve eski ABD başkanı olan eşi Bill Clinton arasındaki bakışmalar da dikkatlerden kaçmadı. Gergin görünen Hillary Clinton'ın, Trump'ın kızı Ivanka Trump’ı süzdüğü baktığı iddia edilen Bill Clinton’a bakışları sosyal medyanın diline düştü.

Görevi 2009'da Barack Obama'ya devreden Bush ise yağmurdan korunmak için başına örttüğü muşambayla fotoğrafçıların ilgisini çekti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler