HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl temalı parti Şam’da yapıldı

Aralarında Dışişleri Bakanı’nın kızının da bulunduğu isimlerin Şam’da bir otelde ‘Muhteşem Yüzyıl’ temalı parti verdiği ortaya çıktı.

Muhteşem Yüzyıl temalı parti Şam’da yapıldı

Partiye katılanlar ‘hayır işi gecesiydi’ diyerek kendilerini savundu... İç savaş nedeniyle 100 binden fazla kişinin öldüğü düşünülen Suriye’de, Beşar Esad rejimine yakın isimlerin eşleri ve kızlarının başkent Şam’da lüks bir otelde kostüm partisi vermesi tepki çekti. Partiye katılanların fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine olay kısa sürede Lübnan basını ve Suriyeli muhalif haber sitelerinde yayıldı.

Muhteşem Yüzyıl son bölüm full izle

Muhteşem Yüzyıl 115. Bölüm 2. Fragmanı izle

‘Kostümler Avrupa’dan’

Lübnan merkezli haber sitesi ‘Bousla.net’in haberine göre, kostüm partisi için Kanuni Sultan Süleyman’ın hayatını ele alan Türk dizisi “Muhteşem Yüzyıl”dan ilham alındı. Haberde, partinin ev sahibinin Beşar Esad’ınkardeşi Mahir Esad’a yakınlığı ile bilinen ve ABD’nin kara listesindeki zengin iş adamı Muhammed Hamşo’nun eşi olduğu iddia edildi. Habere göre, parti Hamşo’nun sahibi olduğu Yafour Hotel andResort adlı bir otelde gerçekleşti. Şam ve Beyrut sosyetesinin tanınmış isimlerinin katıldığı partideki konuklar arasında Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim’in kızının da yer aldığı belirtildi. Muhalif sitelerden birinde partiye katılan kadınların kostümlerini büyük miktarda para harcayarak Avrupa’da yaptırdıkları iddiası yer aldı.

‘Aileler için bağış toplandı’
‘Bousla.net’ sitesi haberin 23 bin kez tıklandığını belirtirken yüzlerce kişi her gün insanların öldüğü Suriye’de lüks bir parti verilmesine tepki gösterdi. Konuklar arasında yer alan Lübnanlı genç bir kadın ise Facebook hesabından yayımladığı ve habere yer veren sitelere gönderdiği açıklamada partiyi savundu. Nirvana Hamvi adlı kadın, “partinin aslında bir evde düzenlenenhayır işi organizasyonu olduğunu, gecede UNESCO dünya mirası listesinde yer alan Şam’ın EskiŞehri içindeki Bab Touma bölgesinde bombardımandan etkilenen aileler için bağış toplandığını” söyledi.

dünyadan haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler