HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mursi siyasi partilerle görüşecek

Mursi'nin, ülkedeki siyasi krizin çözülmesi için yaptığı diyalog çağrısına olumlu yanıt veren 7 siyasi partinin temsilcileri ile görüşmesi bekleniyor.

Mursi siyasi partilerle görüşecek

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin Siyasi Danışmanı Bessam ez-Zerka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mursi'nin, ülkedeki krizin çözülmesi için yaptığı diyalog çağrısını kabul eden siyasi partilerin temsilcilerini bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edeceğini belirtti.

AA muhabirinin diplomatik kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Nur Partisi Genel Başkanı İmad Abdulgafur'un görüşmeyle ilgili siyasi güçlerle yoğun temaslar yürüttüğü, Kongre Partisi Genel Başkanı Amr Musa ve Yarın Partisi Genel Başkanı Eymen Nur'un, Abdulgafur'a destek verdiği iddia edildi.

Mursi yanlıları ve karşıtları çatıştı

Öte yandan, İskenderiye yakınlarındaki Buhayra'da Mursi yanlıları ile karşıtları arasında meydana gelen çatışmada, çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.İskenderiye Kriminal Araştırmalar Dairesi Başkanı Polis Şefi Nasır el- Abd, göstericilerin valilik binasının kapılarını ve camlarını kırdığını, saldırı yerinde üzerlerinde makineli tüfek taşıyan bazı göstericilerin göz altına alındığını belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler