HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müslim'den operasyon yorumu: Başlarına çok büyük belalar açılacak

Müslim, "Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri güçlüdür, bazı yerlere girebilirler ama önümüzdeki günlerde başlarına çok büyük belalar açılacaktır" dedi.

Müslim'den operasyon yorumu: Başlarına çok büyük belalar açılacak

Türkiye'nin Cerablus operasyonuna ilişkin konuşan PYD Lideri Salih Müslim, "Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri güçlüdür, bazı yerlere girebilirler ama önümüzdeki günlerde başlarına çok büyük belalar açılacaktır" dedi. Müslim, Türkiye'nin Rusya veya Amerika’dan onay aldığını tahmin etmediğini dile getirdi.

PYD Eş Başkanı Salih Müslim, Cerablus operasyonuna ilişkin, “Bu kabul edilemez, bir işgaldir. Biz nasıl ki topraklarımızı kendimiz savunduysak, muhakkak Suriye halkı da kendini savunacaktır. Demokratik Suriye Güçleri karşısında kim olursa olsun halkını savunacaktır” dedi.

T24'te yer alan habere göre, Med Nuçe'ye konuşan Müslim, "Suriye rejim olarak zaten bir şey yapamıyor, elleri, kolları bağlıdır. Olsa olsa onlarla İran arasında bir anlaşmanın sonucu olabilir. Rusya veya Amerika’dan onay aldıklarını tahmin etmiyorum" dedi.

"Bugün Türkiye Silahlı Kuvvetleri güçlüdür, bazı yerlere girebilirler ama önümüzdeki günlerde başlarına çok büyük belalar açılacaktır" diyen Müslim, "Biz nasıl ki topraklarımızı kendimiz savunduysak, muhakkak Suriye halkı da kendini savunacaktır. Demokratik Suriye Güçleri karşısında kim olursa olsun halkını savunacaktır" ifadelerini kullandı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler