HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Musul'da IŞİD'in korkunç hapishanesi! Seks kölelerini böyle satmışlar!

Kanlı terör örgütünün yitirmek üzere olduğu Musul'da yaşlıları kapattığı bir binanın bodrum katına, askerler girdi. Günlerdir aç susuz halde tutulan 75 yaşlının birçoğu baygın bulundu. IŞİD'in iğrenç yüzünü gösteren bir başka belgede ise, seks kölesi olarak tutulan kadınların satışı var. Belgeye göre, 20 yaşında, fit, kahverengi gözlü bir kadın 1500 dolara satılmış.Ordu birlikleri tarafından sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, hapishanede sayıları 75'i bulan yaşlıların çoğu ölmek üzere.

Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'u kaybetmesine artık saatler kalan terör örgütü IŞİD'in, yaşlı insanları bir binanın bodrum katına hapsettiği ortaya çıktı.

Günlerdir aç susuz kalan Musulluların bazıları yarı baygın halde yerde yatarken görülüyor.

REZİLLİKLERİN BELGESİ

Kanlı örgüt IŞİD'den geriye kalan rezillikler, belgelerle ortaya dökülüyor.

Bu belgelerden biri, örgütün seks kölesi olarak tuttuğu kadınların satışını gösteriyor. Buna göre, 20 yaşında, fit, kahverengi gözlü bir kadın 1500 dolara satılmış.

Son resmi açıklamaya göre, Eski Şehir bölgesinde yalnızca bir mahalle kontrol eden terör örgütünün 200 militanı kaldığı bildiriliyor. Ordu komutanları, 48 saat içinde kentin tamamen kurtarılmasını bekliyor.

KOMUTANLARIN GÖZLERİ BAĞLI!

Yakalanan IŞİD liderlerinin görüntüleri de yine sosyal medyada paylaşıldı.

Gözleri bezle bağlanan terör komutanları, araçlara bindirilerek götürülüyor.

İŞTE O BELGE

ZAFERİ KUTLUYORLAR

Sekiz ayı aşkın bir süredir cephede savaşan Irak askerleri ise, çoktan zafer kutlamalarına başladı bile. Uluslararası haber ajansları, ellerinde Irak bayraklarıyla sevinç çığlıkları atan çok sayıda askerin fotoğrafını dünyaya servis etti.

17 Ekim'de başlayan büyük Musul operasyonunda, IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi'nin hilafet ettiği tarihi El Nuri Camii geri alındı ve bir dönüm noktası gerçekleşti.


En Çok Aranan Haberler