HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öldürüldüğü sanılan kadın 31 yıl sonra ortaya çıktı

Alman polisi 1984'te ortadan kaybolduktan sonra bir cinayet soruşturmasına konu olan kadının yıllardır Düsseldorf’ta yaşadığını açıkladı.

Öldürüldüğü sanılan kadın 31 yıl sonra ortaya çıktı

Alman polisi 1984'te ortadan kaybolduktan sonra bir cinayet soruşturmasına konu olan kadının yıllardır Düsseldorf'ta yaşadığını açıkladı. O dönem 24 yaşında olan Petra Pazsitka öğrenci evinden kaybolduktan beş yıl sonra resmen ölü ilan edildi.

Aynı bölgede kaybolan bir başka genç kızı öldürmekten hüküm giyen bir zanlı, Pazsitka'yı da öldürdüğünü itiraf etti. Ancak yıllar sonra bir soygunu soruşturan polis, araştırmaları sırasında kimliği olmayan 55 yaşındaki bir kadınla karşılaştı.

Kadın sonunda sahte kimlikle yaşadığını itiraf edip, gerçek adını polise itiraf etti. Pazsitka'nın kayboluşu Alman reality show programı "Aktenzeichen XY"ye de konu olmuştu.

Ailesiyle görüşmek istemiyor

Pazsitka'nın 1984'te bilgisayar mühendisliği okuduğu Braunschweig polisinden bir sözcü, kadının kendi isteğiyle kaybolduğunu belirtti.

Sözcü Joachim Grande "Kayboluşunun nedeni hakkında çok az şey söyledi. Bunu kendisinin istediğini belirtti" dedi. Grande, Pazsitka'nın yeni bir yaşama başlamak için hesabındaki 4 bin Alman Markını çektiğini ve evdeki kuşlara bakması için anahtarını komşusuna verdiğini söyledi.

Sözcü Grande yaşlı annesi ve erkek kardeşinin de Pazsitka'nın hala hayatta olduğunu duyduklarında şoka uğradıklarını vurguladı.

Alman medyasına göre aile yıllar sonra ortaya çıkan Pazsitka'yla görüşmek istedi ancak Pazsitka ailesini görmeyi reddetti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler