HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Putin'den ilginç fikra: Kız kardeşine tecavüz ederler, sen de...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, her yıl sonunda gerçekleşen büyük basın toplantısında konuştu. Putin, Rus ordusunun nasıl güçlendirileceğinden bahsederken çok ilginç bir fıkra anlattı.

Putin'den ilginç fikra: Kız kardeşine tecavüz ederler, sen de...

Askeri harcamaların Rusya'nın sosyo-ekonomik programına olumsuz yansımayacağını ve ekonominin çökmesine neden olmayacağını ifade eden Putin, şunları söyledi: "Savunma alanında ABD kadar harcama yapamayız. Rusya, savunmaya 46 milyar dolar ayırıyorken ABD, bu alanda 2018 yılında 700 milyar harcama yapmayı planlıyor. Rusya, ordusunun gelişimine dikkat edecek ancak silahlanma yarışına girmeyecek. Ordumuzu geliştirirken, bütçemize zarar vermeyeceğiz. Rusya, Arktik'te askeri ve çevresel güvenliği sağlamak zorunda. Rusya'nın temel maden rezervleri Arktik'te bulunuyor. Ancak bu kaynakların geliştirilmesi, çevreye dikkat ederek ve bu hassas bölgedeki ekonomik faaliyetlerle gereklilikleri yerine getirerek gerçekleştirilmeli."

'MOSKOVA'DA SAATİN 12.30 OLDUĞUNU SÖYLERSİN'

Putin, bütçeye gereğinden fazla yüklenmeden yeni bir silahlanma yarışına girmeden orduyu güçlendirmelerinin gerektiğini belirtip, bununla ilgili şöyle bir fıkra anlattı: "Eski bir asker oğluna bıçağını görüp görmediğini soruyor. Oğlu, babasının bıçağını satıp parasıyla saat aldığını söylüyor. Eski asker, oğlundan saati göstermesini istiyor. Saatin iyi göründüğünü söyleyen asker şöyle devam ediyor: Yarın gelirler, beni öldürürler, anneni öldürürler, kız kardeşine tecavüz ederler, sen de onlara Moskova'da saatin 12.30 olduğunu söylersin."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler