HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reuters: Manchester'da bir alışveriş merkezi boşaltıldı

İngiltere Manchester'da 22 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra Reuters haber ajansı kentteki bir alışveriş merkezinin boşaltıldığını duyurdu. Görgü tanıkları patlama sesi geldiğini söylüyor. Polis alışveriş merkezini boşalttı ve kordon altına aldı. AVM daha sonra yeniden açıldı.

Gece saatlerinde Ariana Grande konserinde patlamanın meydana geldiği Manchester'da bir AVM'nin boşaltıldığı belirtiliyor.

Manchester'da Arndale adlı bir alışveriş merkezi şüpheli paket nedeniyle boşaltıldı. Şüpheli paket imha edildi. 1 kişi gözaltına alındı.

Uluslararası haber ajansı Reuters'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, Arndale Alışveriş Merkezi'nde patlama sesi duyuldu, AVM boşaltıldı. Polis alışveriş merkezini kordon altına aldı.

Reuters'ın görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre AVM'den çok sayıda kişinin koşarak uzaklaştığı belirtiliyor. Bir görgü tanığı, "El ele tutuşarak dışarı doğru kaçışan insanlar var" ifadesini kullandı.

AVM TEKRAR AÇILDI

AVM daha sonra yeniden açıldı.

İngiltere’nin Manchester kentinde dün Ariane Grande'nin konser verdiği Manchester Arena’da bir terör saldırısı gerçekleştirilmiş ve 22 kişi hayatını kaybetmişti.

Alışveriş merkezinin şüpheli paket nedeniyle boşaltıldığı bildirildi.


En Çok Aranan Haberler