HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rock grubu AC/DC, 'dağılıyorlar' iddialarını yanıtladı

Ünlü rock grubu AC/DC, gitaristleri Young'ın hastalandığını ve bir süre müziğe ara verdiğini açıklayan grup, söylentileri yalanladı ve müziğe devam edeceklerini söyledi.

Rock grubu AC/DC, 'dağılıyorlar' iddialarını yanıtladı

Ünlü rock grubu AC/DC, "dağılıyorlar" iddialarına yanıt verdi. Henüz emekli olmaya niyetleri olmadığını söyleyen grup, gitaristleri Malcolm Young'ın hastalandığı için bir süreliğine müziğe ara verdiğini açıkladı.

Son zamanlarda, 40 yılı aşkın süredir müzik kariyerine devam eden Avusturalyalı grubun "dağılacağı" yönünde söylentiler dolaşıyordu.

Ancak AC/DC'nin resmi internet sayfasında yapılan açıklamada, bu dedikodular yalanlandı.

Gitarist Malcolm Young'ın hastalığı nedeniyle müziğe kısa bir süre ara vereceği belirtilen açıklamada, "AC/DC, bu süreçte Malcolm ve ailesinin özel hayatına saygı gösterilmesini rica ediyor. Grubumuz müzik yapmaya devam edecek" denildi.

Ancak Young'ın hastalığına dair bir bilgi verilmedi.

1973 yılında Avusturalya'da kurulan grup, bugüne kadar en çok kazanan rock gruplarından biri.

Grubun albümleri 200 milyondan fazla sattı.

Grubun 2008-2010 yılları arasında gerçekleştirdiği "Black Ice" (Türkçesi: Siyah Buz) turnesi, 29 ülkede 5 milyon kişi tarafından izlenmişti.

İngiliz Telegraph gazetesine konuşan AC/DC vokalisti Brian Johnsonlelaborated, Mayıs ayında Vancouver'da bir araya geleceklerini söylemişti.

Johnsonlelaborated, "Elimize gitarlarımızı ve ucuz şaraplarımızı alacağız. Sonra bir melodi veya fikir çıkıyor mu ona bakacağız. Eğer bir şeyler çıkarsa da, onu kaydedeceğiz" demişti.

Gazeteci Peter Ford ise, geçen hafta 3AW radyosundaki programda, grubun bir daha asla turneye çıkamayacağını iddia etmişti.

Ford, "Gruptakilerin arasında sıkı bir anlaşma var. Biri gidecek, yerine başkasını almayacaklar ve grup dağılacak" şeklinde konuşmuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler