HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rubin'den Erdoğan'a bir tehdit daha: Türkiye'den ayrılırsa geri dönemeyebilir

Darbe girişimini önceden kaleme alan ABD'li neo-con yazar Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha hedef aldı. Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sosyal medyadan adeta tehdit etti. Rubin, 16-17 Mayıs'ta ABD'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için, kişisel Twitter hesabından yayınladığı mesajında "Erdoğan'ın Türkiye'den ayrılması şu aşamada riskli olabilir mi? Geri dönememe ihtimali olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Rubin'den Erdoğan'a bir tehdit daha: Türkiye'den ayrılırsa geri dönemeyebilir

Darbe girişimini önceden yazan eski Pentagon yetkilisi, neo-Con yazar Michael, ABD gezisine hazırlanan Erdoğan'ı Twitter'da etiketleyerek, "Erdoğan'ın Türkiye'den ayrılması şu aşamada riskli olabilir mi? Geri dönememe ihtimali olabilir mi? @RT_Erdogan" yazdı.

'ERDOĞAN'IN GEZİSİNE TEHDİT'

​Odatv'nin haberine göre, Rubin'in sözleri Erdoğan'ın gezisine yönelik tehdit olarak yorumlandı.

ABD Dış İlişkiler Konseyi Başkanı Richard Haass da dün Twitter'da "(ABD Başkanı Donald) Trump yönetiminin Suriye Kürtlerini silahlandırdığını görmek güzel. (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan) ziyaretini iptal ederse, otoriter yönetimi ve Suriye'deki yararsız rolü göz önüne alındığında büyük bir kayıp olmaz" mesajı yazmıştı.

RUBIN DAHA ÖNCE DE ERDOĞAN'A YÖNELİK TEHDİT İÇERİKLİ MESAJLAR YAYINLAMIŞTI

Eski Pentagon yetkilisi Rubin, daha önce de resmi sosyal medya hesabından Erdoğan'a yönelik tehdit içerikli mesajlar yayınlamıştı.

Rubin, Twitter'da "İlginç bir ironi, idam cezasını geri getirmek ve sonrada ilk kurbanı olmak" diyerek Erdoğan'ı etiketlemiş; ayrıca Erdoğan'a yönelik "Erdoğan sürekli Nazi Almanyasından söz ediyor. Reichstag fire denen parlamento binasının yanmasını bile taklit etti. Para olduğu zaman kalabalıklar büyük. Para bittiğinde, İmralı'da hücreye mi?" mesajlarını paylaşmıştı.

Rubin, iletilerinin sonuna #Hayır etiketini de koymuştu.

İşte o tweetler:


En Çok Aranan Haberler