HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ruby, Silvio’dan us payı istemiş

Milano Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Berlusconi hakkında açtığı fuhuş soruşturmasıyla ilgili hazırlanan dosyada yer alan telefon kayıtlarına göre, Berlusconi, şantaja maruz kalmış.

Telekulakla elde edilen kayıtlarda Ruby lakaplı Kerime El Mahruk adlı Faslı bir kızın telefonda bir arkadaşına, “Berlusconi’den 5 milyon Euro istedim” dediği öne sürülüyor.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Berlusconi, Ruby yüzünden reşit olmayan bir kızla fuhuş yapmakla suçlanıyor. Ruby, henüz 17 yaşındayken Berlusconi’nin Milano’daki evindeki partiye katıldığının ortaya çıkması üzerine yargıçlar, geçen hafta Başbakan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Parlamento Hukuk Komisyonu’na gönderilen 386 sayfalık soruşturma dosyasında Ruby’nin telefon konuşmalarından elde edilmiş şu ifadeler yer alıyor:

- “Aslında 16 yaşımdan beri onun evine gidiyorum. Ama (savcılara) bunu tabii ki inkar ettim. Benim büyük olduğumu düşündüğünü, beni 24 yaşında sandığını söyledim. Küçük olduğumu anlayınca da beni evden kovduğunu anlattım. Ben onu kurtarmaya çalışıyorum. Bu da cebime para olarak geri dönecek.”

- “Silvio’yla konuştum, bu işten benim de bir kazancımın olması gerektiğini anlattım. Yani bana 5 milyon vermesini söyledim. ”
- “Silvio beni aramaya devam ediyor. ‘Deli rolü yap, saçma sapan şeyler anlat... ’ dedi bana.”

Ruby’nin avukatı Faslı dansözün suspayı istediği yolundaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.
İstifa et baskısı

Vatikan, fuhuş soruşturması açıklık kazanıncaya kadar Berlusconi ile arasına mesafe koyma kararı alırken ana muhalefet lideri Pier Luigi Bersani yaptığı açıklamada “Başbakan artık hangi yüzle yurt dışı ziyaretleri yapacak. İstifa etsin böylece bu rezaletlerden itibarımızı kurtarsın” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler