HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rusya'daki terör saldırılarını bu kadın mı yaptı?

Rusya'da 9 kişinin öldüğü 20'den fazla kişinin ise yaralandığı St. Petersburg metrosundaki terör saldırısının ardından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Instagram'da Rusya'daki patlamalardan saatler önce yapılan bir paylaşım ortalığı ayağa kaldırdı. Instagram'da negodovanye kullanıcı aldı Katy Rubanova bugün Instagram hesabından bir terör saldırısı olacağını yazdı.

Rusya'daki terör saldırılarını bu kadın mı yaptı?

Rusya'da St. Petersburg metrosunda meydana gelen iki saldırının parça tesirli bomba ile yapıldığı iddia edildi. Saldırıların hangi örgüt tarafından yapıldığı tartışılırken, Instagram'da Rusya patlamalardan saatler önce yapılan bir paylaşım teröristin kimliğine ilişkin tartışmaları alevlendirdi.

Instagram'da negodovanye kullanıcı aldı Katy Rubanova bugün Instagram hesabından bir terör saldırısı olacağını yazdı.

'negodovanye' isimli bir kullanıcı adlı Katy Rubanova karton bir kutu içinde ne olduğu tam olarak anlaşılamayan, sosyal medyada 'buzdolabı motoru' olduğu söylenen bir cihazın fotoğrafını paylaştı ve bir not yazdı.

Mesajında Katy Rubanova "Uzun zamandır saldırılar yoktu. Bugünü bekleyin" diye yazdı. Paylaşımına etiket olarak ise 'bomba', 'terör saldırısı' ve 'insanları sevmek gerekir' diye yazdı.

negodovanye kullanıcı adlı Katy Rubanova'nın paylaşımlarındaki yer etiketleri ise Ukrayna'ya gösteriyor. Rubanova'nın Ukraynalı olması da St. Petersburg saldırılarıyla bağlantılı olabileceği ihtimalini yükseltti.


En Çok Aranan Haberler