HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Sen benim kim olduğumu bilmiyor musun'

Cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) eski başkanı Dominique Strauss-Kahn (DSK) ile "tecavüz mağduru" otel görevlisi arasındaki diyalog basına sızdı.

'Sen benim kim olduğumu bilmiyor musun'

Polis kaynaklarının Foxnews.com'a verdiği bilgiye göre, New York'taki lüks otel odasında DSK tarafından sıkıştırılan ve kaçmak için her yolu deneyen 32 yaşındaki kadın, "Müdürüm koridorda" diye yalan söyleyerek, IMF eski Başkanı'nın gözünü korkutmaya çalıştı.

Ancak bu sözler DSK'yı yıldırmaya yetmedi. Bunun üzerine Gine asıllı kadın yalvarmaya başladı:

"Lütfen durun beyefendi. Bu işe ihtiyacım var, bu işi kaybedemem. Bunu yapmayın. İşimi kaybederim. Lütfen, lütfen yapmayın! Lütfen durun!"

Kadının bu sözlerine, "Hayır, bebeğim. Merak etme, işini kaybetmeyeceksin. Lütfen bebeğim, endişelenme" diye cevap veren DSK, "Sen benim kim olduğumu bilmiyor musun? Sen benim kim olduğumu bilmiyor musun?" dedi ve saldırmaya devam etti.

Polis kaynaklarının ifadesine göre, 62 yaşındaki DSK'nın elinden bir an için kurtulan kadın, kapıya doğru koşarken kayıp, dizlerinin üstüne düştü. DSK da kadının arkasından giderek, onu oral sekse zorladı.

Sonunda DSK'yı gardırobun üzerine doğru iten kadın, Fransız politikacıdan kaçmayı başardı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler