HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sınıfta seks skandalı ortalığı karıştırdı

ABD yine bir öğrenci öğretmen ilişkisiyle sarsılıyor. Detroit kentindeki bir Hıristiyan okulunun kadın öğretmeni 15 yaşındaki öğrencisiyle sınıfta ilişkiye girmekten yargılanacak.

Sınıfta seks skandalı ortalığı karıştırdı

Mynet Dış Haberler Servisi

ABD'nin Michigan eyaletinde yine bir öğretmen-öğrenci seks skandalı patlak verdi. Üstelik bu sefer yer; bir Hıristiyan okulu. 29 yaşındaki evli İspanyolca öğretmeni Kathryn Ronk, 15 yaşındaki bir öğrencisiyle ilişki yaşadığı için gözaltına alındı.

(Ronk'un çocukla buluştuğu iddia edilen sınıf)

Öğretmenin ders aralarında, moladayken ve okuldan sonra neredeyse her boş vaktinde 15 yaşındaki çocukla sınıfta buluşup seks yaptığı iddia edildi. Ronk ayrıca, öğrencisiyle içki içmek ve ona cinsel içerikli mesajlar atmakla da suçlandı.

Söz konusu ilişkinin bu yılın Ocak ayıyla Nisan ayı arasında sürdüğü, çocuğun babasının geçtiğimiz ay ilişkiyi anlaması üzerine okul yönetimi ve polise durumu bildirdiği belirtildi.

Okulla ilişiği hemen kesilen Kathryn Ronk, 50 bin dolar kefaletle mahkeme gününe kadar denetimli olarak serbest kaldı. Ronk suçlu bulunması halinde hapis cezası alacak.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler