HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Skype'dan canlı yayınla intihar etti

Rusya'da 26 yaşında bir adam intiharını, internetten görüntülü konuşma servisi Skype üzerinden onlarca kişiye canlı yayınladı.

Skype'dan canlı yayınla intihar etti

Mynet Dış Haberler Servisi

Rusya'da 26 yaşındaki Sergey Kirilov internet üzerinden yayınla onlarca kişiye intiharını izletti. İşin daha da vahimi; bu korkunç yayını izleyenler arasında sadece bir kişi genç adamı durdurmak için çaba gösterdi.

Kirilov'un internette sosyal bir ağdan canlı yayında kendini asacağını duyurması ve Skype üzerinden bağlantı linki vermesiyle onlarca kişi bu intihar şovunu izlemek için toplandı. İnternetten genç adamı izlemeye koyulanlardan yalnızca biri Kirilov'u durdurmak için uğraşırken diğerlerinin 'Hadi yap şu işi!' 'Daha hazır değil misin?' 'Eğer bir erkek bir şeyi yapacağını söylemişse yapmalıdır' gibi teşvik edici iletiler yazması dikkat çekti.

Olayın açığa çıkmasıyla Rus polisi hemen inceleme başlattı. Bu korkunç şovu izleyenlerin tespiti için çalışıldığını belirten polis sözcüsü, Kirilov'un ölümüne engel olmak yerine sadece izleyen ve dahası teşvik edenlerin 'ihmalkarlıkla ölüme sebebiyet vermekten' suçlanabileceğini söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler