HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şoke eden görüntülerdeki kadının kim olduğu ortaya çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'daki şok saldırıda hayatını kaybedenlerden birinin de 43 yaşındaki İspanyolca öğretmeni Aysha Frade olduğu ortaya çıktı.

Şoke eden görüntülerdeki kadının kim olduğu ortaya çıktı

Saldırının ardından Reuters haber ajansının geçtiği fotoğraflardan biri tüyler ürpertmişti. Bu kare, saldırganın 4x4 araçla yayaları ezdiği Westminster Köprüsü üzerinde çekilmişti.

Fotoğrafta, kaldırımda yürürken, saldırganın kullandığı aracın çarpmasıyla savrulan bir kadının, yoldan geçen bir otobüsün altında kaldığı görülüyordu.

Reuters, otobüsün arka lastiğinin hemen yanında, hareketsiz şekilde yatan kadının yaralı olduğunu duyurmuştu. Ajansın daha sonra geçtiği karelerde ise kadının aynı yerde yattığı ve bu sırada bir başka kadının otobüse bindiği, şoförün de koltuğunda oturduğu görülmüştü.

KÖTÜ HABER GELDİ

Esrarengiz görüntülerin sırrı ise bugün çözüldü. Uzun süre otobüsün altında yatan kadının hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Talihsiz kadının kimliği de belli oldu: İki çocuk annesi Aysha Frade. Frade'nin olay yeri yakınlarındaki bir okulda İspanyolca öğretmenliği yaptığı açıklandı. İngiliz basını; İspanya kökenli kadının, İngiltere doğumlu olduğunu bildirdi. Aysha Frade ve Portekizli eşi John Frade'nin, sekiz ve 11 yaşlarındaki iki çocuklarıyla birlikte Londra'da yaşadıkları belirtildi. Aysha Frade'nin ölüm haberi, İspanya'nın Betanzos kasabasındaki ailesinin de büyük yıkım yaşamasına neden oldu.


İngiltere doğumlu Aysha Frade ve Portekizli eşi John Frade


En Çok Aranan Haberler