HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Avusturya'da patlama! Araba bile eridi!

AFP haber ajansı, Avusturya'daki bir gaz istasyonunda patlama olduğunu ve yaralılar bulunduğunu duyurdu. Olayda bir kişi öldü 18 kişi de yaralandı. Polis yetkilileri, çevredeki vatandaşlara bölgeden uzak durmaları konusunda uyarıda bulundu. Patlamanın yarattığı ısının şiddetiyle, olay yeri civarına park etmiş olan otomobiller adeta eridi.

Avusturya'da Baumgarten kasabasındaki bir doğalgaz istasyonunda patlama olduğunu duyurdu. Avusturya merkezli Krone gazetesi ise olayda 60 kişinin yaralandığını öne sürdü. Son bilgilere göre olayda bir kişinin öldüğü 18 kişinin de yaralandığı belirtildi.

"DEPREM OLDU SANDIK"

Patlamanın ardından gaz istasyonunda büyük bir yangının başladığı aktarıldı. Kurtarma helikopterleri tarafından çevrelenen bölgeye, 10 itfaiye ve dört ambulans gönderildi. Görgü tanıkları, patlamanın şiddetini "deprem oldu sandık" diyerek açıkladı.

Die Presse gazetesi, Avusturyalı yetkililerin, Avrupa'nın en büyük gaz istasyonları arasında bulunan istasyondaki patlamada ölü bulunma ihtimalinin gözardı edilmediği açıklamasına yer verdi. Bu olaydan kısa süre sonra bir kişinin patlamada hayatını kaybettiği haberi geldi.

İstasyondaki işçilerin tahliye edilmeye çalışıldığı aktarıldı.

Patlamanın ardından gaz istasyonunda büyük bir yangının başladığı aktarıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler