HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Çavuşoğlu'ndan 'AB ile büyük zirve' açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "NATO marjında 24-25 Mayıs’ta yapılacak zirvede AB yetkilileriyle görüşmelerin ardından, AB ile büyük zirve yapılacak" dedi. Ankara, uzun süredir Türkiye ve AB arasında ilişkilerin geleceğinin ele alınacağı bir zirve düzenlenmesini talep ediyordu. Çavuşoğlu, AB yetkilileriyle görüşmelerin ardından, AB zirve yapılacağını ifade etti.

Son dakika! Çavuşoğlu'ndan 'AB ile büyük zirve' açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 24-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak NATO zirvesi marjında Avrupa Birliği yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirileceğini ve bu görüşmelerin ardından AB ile büyük bir zirve yapılacağını söyledi.

Türkiye, uzun süredir AB ile ilişkilerin geleceğinin ele alınacağı bir zirve düzenlenmesini talep ediyordu.

NTV'de yer alan ifadelerine göre Çavuşoğlu, "NATO zirvesi marjında AB yetkilileriyle görüşmelerin ardından, AB ile büyük bir zirve yapılacak" dedi.

ERDOĞAN 'BAŞKA ÇARENİZ YOK' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AK Parti'ye yeniden üye olduğu törende yaptığı konuşmada Avrupa Birliği'nin bugüne kadar açmadığı fasılları açmaktan başka çaresi olmadığını, aksi takdirde Türkiye'nin AB yetkilileri ile görüşecek bir şeyi olmadığını söyledi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler