HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! İngiltere'de bir binada patlama

İngiliz polisi, Leicester şehrinin Hinckley Road bölgesinde bir binada büyük çaplı bir patlama olduğunu bildirdi. Patlamada 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Patlamanın neden kaynaklandığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İngiltere'nin Leicester kentinde bir binada meydana gelen şiddetli patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Zarar gören binanın iki katlı olduğu ve çatı katından alt katlara doğru çöktüğü bildirildi. Çevrede panik ve endişe yaratan patlamayla ilgili, polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

PATLAMANIN ARDINDAN YANGIN ÇIKTI

Türklerin de yoğun olarak yaşadığı Leicester kentinde Hinckley Road'da bulunan bir binada yerel saatle 19.00'da patlama meydana geldi. Leicester polis yetkililerinin açıklamalarına göre, patlamanın ardından binada yangın çıktı ve çok sayıda acil yardım ekibi olay yerine sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine çıkan Carlisle ve Hinckley caddelerinin bir kısmı güvenlik önlemleri kapsamında polis kordonuna alınarak, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Binadaki arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Leicester'da 'patlama': 4 kişi hastaneye kaldırıldı

"KORKUNÇ BİR OLAY"

Leicester Batı Bölgesi Milletvekili Liz Kendall, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Korkunç bir olay. Polis ile temas halindeyim. Acil yardım ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor" dedi.

Olayın gerçekleştiği yerin yakınında oturan görgü tanığı Kat Pattinson da, "Büyük bir patlama oldu. Çevredeki evler sallandı. Eğer yangın olmasaydı bunun bir deprem olduğunu düşünürdüm. Buna inanamadım" dedi.

ingilterepatlama

"DEPREM GİBİYDİ"

Patlamanın yaşandığı binanın karşısında yaşayan Angel Namaala "Yıkılma sesi duyduk. Deprem gibiydi. İnsanlar tuğlaları kaldırarak yardım etmeye çalışıyordu ancak yangın giderek büyüdü" dedi.

Yakınlarda yaşayan Alpana Marwaha da "Bir patlama sesi duyduk ve ev sallandı. Alevleri görebiliyorduk. Orada birkaç dükkan var ve evler var" dedi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, patlamanın neden kaynaklandığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

(AJANSLAR)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler