HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Stephen Hawking yeni bir ses istiyor: Ünlüler sıraya girdi

Yeni bir sese sahip olmak istediğini açıklayan İngiliz fizikçi Stephen Hawking'in talebine ünlü isimlerden destek geldi. Dünyaca ünlü İngiliz fizikçinin mekanik sesini değiştirmeye hazır olduğunu açıklamasının ardından, Bill Gates, Liam Neeson ve Anna Kendrick, Hawking'in yeni sesi olmak istediklerini belirtti. Bu çağrı ve ünlü isimlerden gelen talep, İngiliz hayır organizasyonu Comic Relief'in projesinin ürünü.

Stephen Hawking yeni bir ses istiyor: Ünlüler sıraya girdi

NTV'nin haberine göre, Hawking'in çağrısına kayıtsız kalmayan bir başka isim ise İngiliz fizikçinin hayatını konu alan 2014 yapımı The Theory of Everything isimli filmde Hawking'i canlandıran Even Eddie Redmayne oldu.

1985 yılında kurulan Comic Relief'in en dikkat çekici faaliyetlerinden biri olan Red Nose Day'e (Kırmızı Burun Günü) dikkat çekmek için kolları sıvayan STK, gündem yaratan bir video yayınladı.

Hawking'in sesine pek çok kişi talip olsa da ünlü fizikçinin kendisiyle özdeşleşen mekanik sesini duymaya devam edeceğiz.

Stephen Hawking’den insanlığı korkutan açıklama

"DÜNYA HÜKÜMETİ"

Dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking, son açıklamasında, insanın saldırganlık içgüdüsünün teknoloji nedeniyle bir yıkıma dönüşebileceğini söylemiş ve tehlikeyi bertaraf etmek için bir 'dünya hükümeti'nin kurulmasını önermişti.

Daha önceden yapay zekanın tehlikeleri hakkında konuşan Hawking, tehditlerin erken tespit edilebilmesine ihtiyaç duyulduğunu belirtmişti.

[

Stephen Hawking’den insanlığı korkutan açıklama](https://www.mynet.com/stephen-hawkingden-insanligi-korkutan-aciklama-110102730111)


En Çok Aranan Haberler