HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suudi Arabistan'da son dakika gelişme: Prens Abdülaziz bin Fahd'ın öldü iddiası

Suudi Arabistan’da tutuklama dalgaları devam ederken, Eski Kral Fahd’ın oğlu Prens Abdülaziz bin Fahd’ın, kendisini tutuklamaya gelen güvenlik güçleri ile korumaları arasında çıkan çatışma sırasında öldürüldüğü ileri sürüldü.

Suudi Arabistan'da son dakika gelişme: Prens Abdülaziz bin Fahd'ın öldü iddiası

ABD’de yaşayan yazar ve eski FBI Ajanı Ali H. Soufan’ın Twitter adresinden duyurduğu habere göre, 44 yaşındaki Prens Abdülaziz bin Fahd, kendisini tutuklamak üzere gelen güvenlik güçleri ile korumaları arasında çıkan çatışmada öldürüldü.

Halen Suudi Arabistan’da bulunan ve önceki gün ölüm tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu ileri sürerek Lübnan Başbakanlığından istifa eden Saad Hariri’nin de Saudi Oger şirketinde ortağı olduğu bilinen Prens Abdülaziz bin Fahd’ın tam olarak nasıl öldüğü bilinmiyor. Bazı yerel haberlerde, kalp krizinden öldüğü yolunda da haberler bulunan Prensin ailesinin Riyad’ta yas tuttuğu belirtiliyor.

SUUDİ PRENS HELİKOPTER KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Dün, Yemen yakınlarında yaşanan bir helikopter kazasında Prens Mansur bin Mukrin ve 8 üst düzey devlet görevlisi hayatını kaybetti. Suudi Arabistan eski İçistihbarat Başkanı Asır Eyaleti'nin vali yardımcısı olan Mansur bin Mukrin, eski veliaht prenslerinden Mukrin el-Suud'un da oğluydu. Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını bildirdi. Olayda helikopterde bulunan 8 kişinin de hayatını kaybettiği bildirildi.

DHA


En Çok Aranan Haberler