HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tacizci öğretmeni sokak ortasında evire çevire dövdüler

Çin’de bir lise öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen öğretmen, veliler tarafından sokak ortasında çırılçıplak soyularak dövüldü. Olay anbean kameraya alındı.

Öğretmenin veliler tarafından dövüldüğü olayın video görüntülerinde, tacizci öğretmenin sokakta çıplak vaziyette dizlerinin üzerine çöktüğü ve sokaktaki meraklı kalabalığın Çinli öğretmeni izlediği görülüyor.

İddialara göre; Çin’in kuzey eyaleti Hebei’de yaşanan olayda, ismi açıklanmayan öğretmen, tacizde bulunduğu liseli kız öğrencinin ailesi tarafından çırılçıplak soyularak dövüldü.

KİMSE ONDAN ŞÜPHELENMEDİ

Weixian Number 1 Lisesi’nin çalışanları da video görüntülerinde gördükleri adamın, senelerdir kendi çalıştıkları okulda öğretmenlik yaptığını ifade ettiler. Çalışanların iddiasına göre, bu olaya kadar Çinli öğretmenin öğrencilerine cinsel tacizde bulunduğuna dair kimse şüphelenmedi; öğretmenin dersleri, öğrenciler tarafından olumlu değerlendirmeler aldı, kimsenin de bugüne kadar onunla bir problemi olmadı.

Yerel Kamu Güvenliği Kurumu’nun yaptığı açıklamaya göre, cinsel istismarla suçlanan öğretmenin soruşturması devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler