HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Talabani'nin sağlık durumu iyiye gidiyor

Almanya'daki bir hastanede tedavisi süren Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Talabani'nin sağlık durumu iyiye gidiyor

Berlin’deki Charite Hastanesi’nde Talabani’nin tedavisini üstlenen sağlık ekibinin başında bulunan Necmeddin Kerim, yaptığı yazılı açıklamada, “Hastanın, tedaviye olumlu cevap verdiği ve devamlı bir iyileşme gözlendiğini” ifade etti. Kerim, Cumhurbaşkanı Talabani’nin, tedavisinin tamamlanmasının ardından en kısa sürede Irak’a dönebileceğini bildirdi ancak süre vermedi.

Bu açıklamanın yapılmadan saatler önce Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin internet sitesinden Talabani’nin yeni fotoğrafları yayınlandı.

Fotoğraflarda bir bahçede oturan Celal Talabani ve çevresindeki doktorlar görülüyor. Bağdat’ta, 17 Aralık 2012’de beyin kanaması geçiren Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, 20 Aralık’tan bu yana Almanya Charite’deki üniversite hastanesinde tedavi görüyor. Öte yandan Irak dün en kanlı gününü yaşadı. Bağdat’ın 60 kilometre kuzeydoğusundaki Bakuba şehrinin merkezindeki Seriye Camisi’nde kılınan cuma namazının ardından düzenlenen gösteriye katılanları hedef alan bombalı saldırıda 70’den fazla kişi yaşamını yitirdi.

Dünya haberler

[

**

**](http://haber.mynet.com/kategori/dunya)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler