HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tecavüzcüler böyle idam edildi

İran'da idama mahkum olan 3 kişinin infazı köprüden sallandırılan ipler ve ayaklarının altındaki otomobillerin hareket etmesi ile halka açık işlek bir caddede gerçekleştirildi.

Tecavüzcüler böyle idam edildi

İran Devlet Televizyonu IRIB, bu kişilerin kaçırdıkları kişilere tecavüz ettikleri suçlaması ile yargılandıktan sonra suçlu bulunduklarını duyurdu.

Ortalama yaşları 21 olan üç kişinin infazı, Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı ülkenin batısındaki Kirmanşah şehrinde işlek caddelerden biri olan Azadi (özgürlük) Meydanında aleni bir şekilde yapıldı.

Amatör kamera ile çekilen ve bazı internet sitelerinde yayınlanan görüntülerde, ilk önce mahkûmların boynuna üst geçit köprüsünden sallandırılan ipler geçiriliyor daha sonra ayaklarının altındaki minibüsler hareket ettirilerek infaz gerçekleşmiş olur.

İnfazdan önce yetkililer hoparlörden yayınladıkları açıklamada, mahkûmların kimliklerini ve yaptıkları suçları okuyor. (DHA)

[Tecavüzcüler böyle idam edildi](http://video.mynet.com/habervideo/Tecavuzculer-boyle-idam-edildi/1278232/ "Tecavüzcüler böyle idam edildi") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler