HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tecavüzcülerin annesinden iğrenç savunma

Oxford seks çetesindeki kardeşlerin anneleri İngiliz kızları suçladı.

Tecavüzcülerin annesinden iğrenç savunma

Yaşları 20 ile 40 arasında değişen çete üyeleri Kamar Jamil, Akhtar Dogar, Anjum Doga, Assad Hussain, Mohammed Karrar, Bassam Karrar, Zeeshan Ahmed ve Mohammed Hussain, İngiltere'nin Rochdale ve Oldham bölgelerinde yaşayan 13 yaşındaki kız çocuklarına uyuşturucu verip, tecavüz eden Oxford seks çetesi üyelerinden iki kardeş Akhtar ve Anjum Dogar'ın anneleri olay ile ilgili konuştu.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/---tecavuzculerin-annesinden-igrenc-savunma/11908/1616875)

Oxford’da küçük kızları uyuşturucuya alıştırıp tecavüz ettiği ve başka erkeklere sattığı ortaya çıkartılan 7 kişilik çetede ki iki kardeşin annesi Bashira Dogar "İngiltere’de kızlar 10 yaşında oyuncakları ile oyun oynayacakları yerde seks yapmaya başlıyor. Bu da onların 15 yaşında tam bir kadın oldukları anlamına gelir" dedi.

Oğulları Akhtur (32) ve Anjum Dogar (31) geçen hafta tecavüz, bir çocuğu fuhuşa zorlamak ve çocuk ticaretinden suçlu bulunan kadın "Bu kızlardan biri tren istasyonunda erkek arıyordu. Haberlerde kızlar Oxford’tan Londra’ya trenle gitti dediler. Bunu yapmak için çok küçük değiller yani? Müslüman toplumlarda küçük kızlar derslerini çalışmaya odaklanır" dedi.

Mahkemede iki kardeşin kendilerine ödeme yapan erkekler için seks partileri düzenlediği açıklanmış ve bir tanık adamların okul formaları içindeki kız çocuklarına tecavüz ettiğine tanık olduğunu dile getirmişti.

Dünya haberler


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler