HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telltale oyun firmasından suikasta uğrayan Rus Büyükelçi Andrey Karlov'a büyük terbiyesizlik!

PC, Playstation, Xbox platformları için yaptığı macera oyunları tanınan Telltale firması bir skandala imza attı. Firma, suikaste uğrayan Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un cansız bedenini görüntüsünü Batman: The Enemy Within adlı oyunun ikinci kısmında kullanmış.

Telltale oyun firmasından suikasta uğrayan Rus Büyükelçi Andrey Karlov'a büyük terbiyesizlik!

Popüler macera oyunları sevilen bir bilgisayar oyunu firması olan Telltale bu sefer tepkilerin hedefi oldu. Firmanın, Batman: The Enemy Within adlı son oyunun 2. bölümünde suikaste uğrayan Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un cansız bedenini görüntüsünü kullandığı ortaya çıktı.

Oyuncuların görüşüne göre Telltale, oyun içinde telifli fotoğraf kullanmak yerine, yani para vermemek için oyunda kullanmak üzere internette ölen birinin resmini aratıp Büyükelçi Andrey Karlov'un fotoğrafını kullanmışlar.

Popüler sosyal medya platformu olan Reddit'te Karlov'un fotoğrafı ile oyun içinden alınan görüntü bir araya getirilmiş ve oyunun videosunda da söz konusu fotoğrafın tam olarak kullanıldığı yer belirtilmiş. Bu skandalı öğrenenler ve oyuncular böyle bir trajedinin bu şekilde kullanılmasına tepki gösteriyorlar.


Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler